SOB naast TSC

De zoektocht naar het grootste priemgetal is begonnen.

Moderator: Global Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
itsalwaysme
Berichten: 4376
Lid geworden op: wo feb 07, 2007 2:39 pm
Locatie: Hintham
Contacteer:

SOB naast TSC

Bericht door itsalwaysme » di jan 29, 2008 5:12 pm

Hey

Is het mogelijk om de SoB client naast de TSC client te draaien, zodat ze beide 50% van de cpu gebruiken?
Ik wil namelijk wel op SoB meehelpen, maar ik wil natuurlijk ook bij TSC een output houden, anders wordt het daar zo saai.
It's hardware that makes a machine. It's software that makes it work (most of the time).

Afbeelding

Gebruikersavatar
Bastiaan
Global Admin
Berichten: 5113
Lid geworden op: vr mar 10, 2006 12:54 pm
Locatie: Uden
Contacteer:

Bericht door Bastiaan » di jan 29, 2008 5:34 pm

Volgens mij is dit gewoon mogelijk, als je SoB niet als Service installeerd. Maar dat zou je eens moeten testen :D
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Sputnik
Berichten: 1130
Lid geworden op: vr dec 02, 2005 11:46 am
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Bericht door Sputnik » di jan 29, 2008 5:38 pm

Boinc en Sob op 1 core gaat goed samen, ziet er ook wel leuk uit in taskmanager (tenminste, bij mij vochten beide clients om meeste cpu, om er dan achter te komen dat een ander proces cpu% nodig had (de andere client dus) en dan ging bij 1 client het gebruik weer omlaag, tot de andere client dacht van hey, er draait nog een proces..ik ga minderen etc.

samenvatting: bij mij gingen ze jojo'en met het %cpu :P
^..^~

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » di jan 29, 2008 5:49 pm

Als je 2 cores hebt kan het wel werken. Anders zul je met de prioriteiten moet spelen van beide clients. Als je gewoon een P3 oid hebt en daar beide clients op zet, pakt TSC volgens mij alles. Die is net wat hebberiger dacht ik :+

Gebruikersavatar
itsalwaysme
Berichten: 4376
Lid geworden op: wo feb 07, 2007 2:39 pm
Locatie: Hintham
Contacteer:

Bericht door itsalwaysme » di jan 29, 2008 6:38 pm

het is op een single cpu. Nu heb ik D2OL en TSC op die bak draaien, en daar zie je dat ze elkaar wel in de weg zitten, maar toch wel op gemiddeld 50% uit komt.

Maar ik ga van de week wel eens kijken of ik wat over kan zetten.
Nu ff geen tijd, ik heb nu 2 bedrijven die me graag willen hebben en ik kan geen keuze maken :S Dus maar eens de voor en nadelen tegen over elkaar neer zetten.
It's hardware that makes a machine. It's software that makes it work (most of the time).

Afbeelding

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » wo jan 30, 2008 2:27 am

TSC en D2OL zijn (bijna) dezelfde clients. Zijn dus even hebberig ;) Dan kunnen ze niet meer pakken dan een ander. Behalve als die andere even niet oplet. Maar ik zou het gewoon eens proberen. Dan horen we het vast wel wat het geworden is ;)

Gebruikersavatar
itsalwaysme
Berichten: 4376
Lid geworden op: wo feb 07, 2007 2:39 pm
Locatie: Hintham
Contacteer:

Bericht door itsalwaysme » do jan 31, 2008 12:40 am

ik ben het nu aan het testen.
Maar het gekke is, is dat de sob client nog hebberiger is dan de TSC client. Dan toch maar alleen de sob-client gaan draaien. Moet toch wel een beetje helpen met Team Switch pesten :P
It's hardware that makes a machine. It's software that makes it work (most of the time).

Afbeelding

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » do jan 31, 2008 12:53 am

hmm, dat had ik niet verwacht. Maar je kan prioriteiten instellen toch? Ik weet het eigenlijk niet meer :|

Maar Team Switch Pesten is leuk :P

Gebruikersavatar
DJKlungel
Berichten: 493
Lid geworden op: di aug 15, 2006 10:53 am
Contacteer:

Bericht door DJKlungel » do jan 31, 2008 9:24 am

:'( Mama, ze pesten ons ...

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten