Installatie onder Vista

De zoektocht naar het grootste priemgetal is begonnen.

Moderator: Global Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Installatie onder Vista

Bericht door Witlof » za jan 26, 2008 12:58 pm

Ik kwam net op deze geweldige FAQ uit en heb nu ook 2 clients draaien onder Vista: http://teamswitch.is1337.nl/viewtopic.p ... 6c1adf34a7

Hopelijk gaat het een beetje output opleveren :P

Nohead
Berichten: 484
Lid geworden op: di jan 25, 2005 2:15 pm
Locatie: Weert
Contacteer:

Bericht door Nohead » za jan 26, 2008 2:07 pm

Ik heb ze ook onder Vista geinstalleerd gewoon volgens FAQ en dat werkt ook.

hoe moet ik dit eigenlijk aflezen snap er niks van

Code: Selecteer alles

Numeric Statistics

Statistic Last Day Overall
Account age n/a 0.1 days
Work rate 1.33 M cEMs/sec 12.07 M cEMs/sec
Proth tests completed 0 tests (0.0%) 0 tests
Work done 114.72 G cEMs (100.0%) 114.72 G cEMs
Equivalent power (est.) 33.20 GHz 301.84 GHz
Processing time used (est.) 0.8 P90-yrs 0.8 P90-yrs
Currently pending tests n/a 4 tests
Mini Powerplants zijn aan het grazen

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » za jan 26, 2008 6:35 pm

Ben benieuwd hoeveel ik bij ga dragen aan de daily's :P

Gebruikersavatar
Bastiaan
Global Admin
Berichten: 5113
Lid geworden op: vr mar 10, 2006 12:54 pm
Locatie: Uden
Contacteer:

Bericht door Bastiaan » za jan 26, 2008 7:23 pm

Nohead erbij en nu ook Witlof met meer power.

Ik ben benieuwd wat we hier gaan doen, want wij horen toch in de top5 van DPC thuis :D En we hebben weer wat plekkies terug te winnen :D
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
DJKlungel
Berichten: 493
Lid geworden op: di aug 15, 2006 10:53 am
Contacteer:

Re: Installatie onder Vista

Bericht door DJKlungel » ma jan 28, 2008 11:31 pm

Witlof schreef:Ik kwam net op deze geweldige FAQ uit en heb nu ook 2 clients draaien onder Vista: http://teamswitch.is1337.nl/viewtopic.p ... 6c1adf34a7

Zitten we jullie ook nog te helpen aan meer output :'(

Maarja, alles is geoorloofd als het maar voor DPC is :7

Gebruikersavatar
LucF
Berichten: 866
Lid geworden op: di jan 18, 2005 12:26 am
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Bericht door LucF » za feb 02, 2008 1:04 am

Client heb ik nu draaien onder 3 Vista clients, waarvan 1 onder x64. Is er misschien ook een x64 client aangezien juist deze "snelle" pc nogal onder x68 code lijkt de lijden.
Voorlopig laat ik'm zowiezo lekker verder draaien voor deze week, al haal ik er duidelijk niet uit wat deze machine zou moeten kunnen halen.

Een ander "probleem" (uitdaging) welke ik met de SoB client lijk te hebben is dat deze niet echt alleen "idle" wil draaien. Vergeleken met de D.net client draaien verschillende processen op m'n computers als een slak sinds de installatie van SoB onder Vista. Heeft er misschien iemand een idee? De SoB client is ingesteld zodat hij alleen "idle"-time zou moeten gebruiken.

Gebruikersavatar
Bastiaan
Global Admin
Berichten: 5113
Lid geworden op: vr mar 10, 2006 12:54 pm
Locatie: Uden
Contacteer:

Bericht door Bastiaan » za feb 02, 2008 12:31 pm

op idle draait de SoB client idd niet zoals de dnet client, dan kan je hem beter op low zetten en kijken hoe het dan gaat. Gaat je output misschien iets omlaag, maar als daarmee je pc stabieler wordt is het wel zo handig ;)
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
LucF
Berichten: 866
Lid geworden op: di jan 18, 2005 12:26 am
Locatie: Eindhoven
Contacteer:

Bericht door LucF » za feb 02, 2008 2:18 pm

Bedankt, ik zal het vanavond gaan proberen.

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Re: Installatie onder Vista

Bericht door geertjuh » za feb 07, 2009 5:00 pm

*mega kick*

niet minder dan 8 clients onder vista als service >:)
Ik post om te posten ;-)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast