TSC / D2OL onder Windows Vista

Anthrax (miltvuur), pokken, ebola, pest en botulisme genezen?

Moderator: Global Moderators

Gesloten
Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

TSC / D2OL onder Windows Vista

Bericht door Ikke » zo nov 12, 2006 9:52 pm

Iemand ervaring of dit kan / werkt...

Wil vanavond mijn pc gaan installen op Vista RTM x64...

zou jammer zijn als TSC / D2OL niet meer werkt...
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » ma nov 13, 2006 9:11 am

Het werkt wel. Dat weet ik. Het was alleen met een van de eerste releases nog een beetje pielen. Weet niet hoe het nu is maar je kan het gewoon even testen natuurlijk ;)

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » ma nov 13, 2006 9:56 am

Witlof schreef:Het werkt wel. Dat weet ik. Het was alleen met een van de eerste releases nog een beetje pielen. Weet niet hoe het nu is maar je kan het gewoon even testen natuurlijk ;)


Dat gaat vanmiddag gebeuren ;)
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » ma nov 13, 2006 10:16 am

Succes ermee :) En vragen kun je altijd :P Of je antwoord krijgt is een 2e :+

Totalmind
Global Admin
Berichten: 4431
Lid geworden op: wo mei 17, 2006 4:42 pm
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Bericht door Totalmind » ma nov 13, 2006 11:49 am

Het werkt in principe gewoon als het goed is (na 1e keer installeren client gewoon nog eens proberen waardoor in legacy modus wordt geinstalleerd). Wel zorgt het ervoor dat Windows in basic look gaat draaien ipv de glass windows.

(Dit was in rc2 bij mij tenminste ;))
With a collective mind, people can figure out any problem!
Afbeelding

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » ma nov 13, 2006 11:56 am

vanmiddag gaat de RTM van Vista Ultimate r op.. de x64 versie wel te verstaan >:)

ik hoop dat TSC gewoon gaat werken... zonder het opnieuw te hoeven installeren... TSC draait op mn D:\ partitie dus hoop dat ie de exe gewoon kan starten.. bespaard weer 2 nwe node ID's met XP heeft t altijd gewerkt naar n clean install op D2OL :)

Ik post vanavond wel mn bevindingen ;)

En nu hopen dat TSC/D2OL met x64 versies komen van hun app's in theorie zouden ze dan sneller kunnen werken ;)
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » di nov 14, 2006 4:38 am

Ok naar uren GEZEIK draait nu Vista Ultimate x64 hier stable :)
Heb alleen mn raid0 moeten opgeven omdat NVIDIA nog geen Vista Drivers heeft voor de NFORCE3 reeks voor RAID...

anyway... TSC wil niet installeren, tijdens installatie errors op JAVA...
Installeer nu Java van de JAVA site en kijken hoe dat werkt.. en dan TSC downloaden zonder java...
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » di nov 14, 2006 4:54 am

OK werkt niet dus...

dan maar weer met JAVA gedownload en de error posten die ik krijg tijdens t extracten van de client (nadat je op de taalkeuze heb gedrukt)

Code: Selecteer alles

java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -65

   at java.lang.String.substring(Unknown Source)

   at java.lang.String.substring(Unknown Source)

   at ZeroGlh.a(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.util.magicfolders.JavaHomeMF.a(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.util.magicfolders.JavaHomeMF.b(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.util.magicfolders.MagicFolder.initializeAllMagicFolderPaths(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.Main.d(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.Main.c(Unknown Source)

   at com.zerog.ia.installer.Main.main(Unknown Source)

   at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

   at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

   at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

   at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

   at com.zerog.lax.LAX.launch(Unknown Source)

   at com.zerog.lax.LAX.main(Unknown Source)

Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Check dit

Bericht door Witlof » di nov 14, 2006 9:03 am

Aangezien op het TSC forum niets nuttigs stond kun je misschien hier wat mee van het D²OL forum:

Vista compatability thread.
Windows Vista Beta 2 Download
The Official MS Vista / D2OL Thread.

:)

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » di nov 14, 2006 1:30 pm

zal is ff kijken :)
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » di nov 14, 2006 2:13 pm

Problem solved...

Hoe? Bastiaan bracht me op een idee met zn idee om een client op zn wer te installeren...

ik heb de map van TSC van mn XP laptop naar mn X2 op Vista Ultimate x64 gezet...

node.prp verwijdered... start het op.. en jawel... het draait :D

hier nog een screenie ervan :) http://www.anfclan.com/DB/TSC_vista_x64.jpg

De onderste werkbalk is van mn laptop met n Vista SKIN! ff om de verwarring uit de wereld te helpen.. de Vista shot is een RDP sessie van mn werk naar huis :)
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » di nov 14, 2006 6:28 pm

_/-\o_

Goed dat het werkt. Nu kunnen we bij TSC ook naar de top ;)

Gebruikersavatar
Bastiaan
Global Admin
Berichten: 5113
Lid geworden op: vr mar 10, 2006 12:54 pm
Locatie: Uden
Contacteer:

Bericht door Bastiaan » di nov 14, 2006 7:22 pm

idd, lekker bezig hoor Ikke :D

Ikke
Berichten: 990
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 2:44 pm
Locatie: Den Haag/Rijen/Bergen op Zoom
Contacteer:

Bericht door Ikke » di nov 14, 2006 11:45 pm

Lekker bezig?
Naar de top?

in mn eentje gaat dat niet lukken (en hier staat iets wa ik niet plaats iets over Dells enzo ;) )
Mensen die niets weten, en weten dat ze niets weten, weten meer dan mensen die niets weten, en niet weten dat ze niets weten.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » vr nov 17, 2006 11:14 am

Moeten er nog nodes toegevoegd worden nu ze weer onder Windows XP draaien of niet :?

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast