hoe kan je meer dan 2k units in voorraad halen

Anthrax (miltvuur), pokken, ebola, pest en botulisme genezen?

Moderator: Global Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
Scriptkiddie
Berichten: 436
Lid geworden op: vr mei 27, 2005 7:16 pm
Contacteer:

hoe kan je meer dan 2k units in voorraad halen

Bericht door Scriptkiddie » za jun 04, 2005 6:13 pm

weet iemand hoe je meer dan 2k units in voorraad kan halen ??/
Clan |BEWARE| ->> www.clan-beware.nl

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Re: hoe kan je meer dan 2k units in voorraad halen

Bericht door geertjuh » za jun 04, 2005 6:41 pm

Scriptkiddie schreef:weet iemand hoe je meer dan 2k units in voorraad kan halen ??/

uhm, het schijnt dat je buffers kan opslaan, maar het makkelijkste is om een zogenaamde add flush te doen, dan heb je ook niet het risico van verloren of beschadigde buffers (ben zelf pas 400+ kwijt geraakt)
Ik post om te posten ;-)

Gebruikersavatar
Scriptkiddie
Berichten: 436
Lid geworden op: vr mei 27, 2005 7:16 pm
Contacteer:

Bericht door Scriptkiddie » za jun 04, 2005 7:42 pm

ja zoiets moet kunne want ik zie bij die mega flushes nodes staan die 4k flushen op 1 dag
Clan |BEWARE| ->> www.clan-beware.nl

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Uhm

Bericht door Witlof » zo jun 05, 2005 10:42 am

Het is volgens mij wel mogelijk maar hoe het precies werkt weet ik niet. Het kost te veel moeite en neemt te veel risico met zich mee. Een nieuwe node installeren en daarmee flushen en nog niet aan het account toe laten voegen werkt makkelijker en zonder risico's :)

vuurvliegje
Berichten: 2
Lid geworden op: wo aug 17, 2005 11:42 pm
Contacteer:

Bericht door vuurvliegje » wo aug 17, 2005 11:48 pm

zelf doe ik het altijd zo.

Je installeert client 1 deze laat je 2000 cands af maken (met een weekje wel klaar dacht ik :P)

Dan download je gewoon een nieuwe client van de d2ol site. je installeert de nieuwe client uiteraad in een andere map als client 1 Je sluit de installatie af wanneer er gevraagt wordt om je email adres.

Je kopieert nu het node.prp bestand van client 1 naar client 2. En client 2 kan nu ook 2000 cands afmaken.

enz enz

edit hopa oud topic omhoog geschopt :O

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

lol

Bericht door Witlof » do aug 18, 2005 7:56 am

Welkom op ons forumpje ;)

Wat wij doen is eigenlijk meer zo:

Je installeert een nieuwe client -> Flusht net zolang als je wil sparen -> Op de bewuste dag voeg je die node toe aan het account en hoppa! Sparen zonder risico's van verloren buffers :D

vuurvliegje
Berichten: 2
Lid geworden op: wo aug 17, 2005 11:42 pm
Contacteer:

Bericht door vuurvliegje » zo aug 21, 2005 12:45 pm

Ja als ik nu ga sparen doe ik het ook zo.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

safety first

Bericht door Witlof » di aug 23, 2005 12:28 pm

vuurvliegje schreef:Ja als ik nu ga sparen doe ik het ook zo.
Jep, safety first ;)

ColdFusion
Berichten: 29
Lid geworden op: di jan 20, 2004 10:37 am
Contacteer:

Bericht door ColdFusion » di aug 23, 2005 8:42 pm

Je kunt ook 2000 candidates ophalen. Vervolgens opmaken. Engine stoppen (niet client). Tasks.dat zoeken en renamen. Nieuwe buffer van 2000 ophalen, tasks.dat weer terug renamen. Engine weer starten -> Je outbuffer staat weer op 2000 en in je inbuffer heb je er dan ook weer 2000 wat dus 4000 mogelijk maakt. Dit kun je blijven doen.

Maar met dit soort trucjes zijn er altijd wel risico's. Beste manier om veel op te sparen is zoals Witlof al aangaf: Gewoon een nieuwe node beginnen, niet adden aan het DB account en lekker online houden. Deze methode belast de server ook niet bij grote MF's wat we eigenlijk AF's (add-flushes, je 'add' de node aan je account toe) moeten noemen.
..:: [DPC] Team ColdFusion ::..

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

sja

Bericht door Witlof » di aug 23, 2005 11:11 pm

Vind het inderdaad een beetje omslachtig allemaal. Gewoon nieuwe client installen en niet laten add'en door de crew :+

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast