[FAQ]What Pulse

Nieuwe/kleine projecten zoals DPAD bijvoorbeeld, maar ook What Pulse en Ecology.

Moderator: Global Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

[FAQ]What Pulse

Bericht door Witlof » di mar 08, 2005 8:09 pm

What pulse?
What pulse is een klein programma dat het aantal toetsaanslagen en muiskliks telt.
What pulse is standaard geen log-tool die meer gegevens bijhoud of welke toetsen je gebruikt. Het telt alleen het aantal keren dat iets in gedrukt wordt.

Waarom mee doen?
Meedoen doe je omdat het grappig is om te kijken hoeveel er typt wordt.
Een andere reden is omdat er ook soort competitie aan verbonden is. Er worden namelijk statistieken bijgehouden en deze worden dagelijks gepost op het forum in een hitparade. Real time statistieken staan op de site van what pulse.
Tevens kom je dan in de gezellige sfeer van Division Brabant waar veel valt te lezen en te lachen. Dit "project" heeft geen extra processorkracht nodig dus je pc zal niet langzamer worden of foutmeldingen geven.

Ik wil mee doen, en nu?
Eerst zal je jezelf moeten registreren op de site van what pulse. Deze is te vinden via de volgende URL: http://whatpulse.org. Kies zelf een naam die in de statistieken komt te staan.
Je gegevens zullen verder voor geen andere doeleinden worden gebruikt. Als je dit heb gedaan volgt het downloaden van what pulse.
Het programma is te vinden op http://whatpulse.org/downloads/2/
Wanneer je dit programma instaleert zal het op een gegeven moment om gebruikersgegevens vragen. Vul dan de gebruikersnaam en wachtwoord in die je gekozen hebt bij het registreren en druk op "get acount info".
Als de instalatie voltooid is, ga je terug naar de site van what pulse. Log in met je eigen gegevens. Dit kan aan de linkerkant van de site. Vervolgens klik je op "profile" gevolgd door "team". Klik dan op "join team" en vervolgens op "search". Vul dan "DPC - Division Brabant" in en klik je op join.

Hoe kan ik nu zien dat ik mee doe?
Als het goed is staat er nu een zwarte W rechtsonder in je icoonbalk naast de tijd. Wanneer je er met je rechtmuisknop op klikt krijg je een menu te zien. Druk dan op pulse! en de eerste aanslagen worden verstuurd. Nu kom je ook in de stats te staan en ben je "zichtbaar" member van het team. Kijk op http://whatpulse.org/stats/teams/4932/ om er zeker van te zijn dat je er ook daadwerkelijk tussen staat.
Verder zijn de stats terug te vinden via: http://keys.divisionbrabant.nl (gebaseerd op toetsaanslagen) en http://clicks.divisionbrabant.nl (gebasseerd op muisklikken).
De volgende dag sta je ook in de hitparade van het team die gepost worden op het forum (viewforum.php?f=35).

Leuk alles doet het, alleen ik kan niet reageren op jullie forum.
Dat klopt, je zult ook hier jezelf eerst even moeten registreren. Dat kan via: profile.php?mode=register
Wanneer je dit heb gedaan krijg je een email op het ingevulde adres om je account te activeren en vervolgens kun je naar hartelust posten op het forum.

Zo ook dat heb ik gedaan, is er nog meer?
nee hoor, dat was het! Nou is het "lets have fun" met de stats en op het forum van Division Brabant.


Deze FAQ is mede mogelijk gemaakt dankzij Geertjuh _/-\o_

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast