Crossfire(x)

Voor vragen over Hardware, Software of zelfs het internet kun je hier terecht.

Moderator: Global Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
RoyalFlusher
Berichten: 775
Lid geworden op: do mar 03, 2011 7:28 am
Locatie: Breda
Contacteer:

Crossfire(x)

Bericht door RoyalFlusher » di jun 21, 2011 3:58 pm

Iemand die hiervan iets afweet?
Heb je er bijvoorbeeld zo'n Cross-bridge kabeltje er perse bij nodig?
En op welke kaart zou je dan je video-out naar je monitor moeten aansluiten?
Wie o Wie?
There is no spoon.

Gebruikersavatar
itsalwaysme
Berichten: 4376
Lid geworden op: wo feb 07, 2007 2:39 pm
Locatie: Hintham
Contacteer:

Re: Crossfire(x)

Bericht door itsalwaysme » di jun 21, 2011 4:33 pm

Voor Crossfire heb je altijd de bridge nodig, zover ik weet. Volgens mij staat er in mijn handleiding dat je je monitor moet aansluiten op de kaart die in slot 0 zit. Maar het zal me niets verbazen als het niet uitmaakt op welke hij aangesloten moet worden.
It's hardware that makes a machine. It's software that makes it work (most of the time).

Afbeelding

Gebruikersavatar
RoyalFlusher
Berichten: 775
Lid geworden op: do mar 03, 2011 7:28 am
Locatie: Breda
Contacteer:

Re: Crossfire(x)

Bericht door RoyalFlusher » di jun 21, 2011 5:56 pm

Keb er 2 besteld.

Her en der had ik gelezen dat je geen micro-stutter (oid) krijgt als je geen kabeltje zou gebruiken mits de clock-frequentie overeenkomt.

Maar ze komen in elk geval deze kant op!

Nu het moederbord nog! :)
There is no spoon.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Re: Crossfire(x)

Bericht door Witlof » wo jun 22, 2011 7:17 pm

Ben benieuwd wat voor output het geeft :D Maar heb er verder geen sjoege van :+

Gebruikersavatar
RoyalFlusher
Berichten: 775
Lid geworden op: do mar 03, 2011 7:28 am
Locatie: Breda
Contacteer:

Re: Crossfire(x)

Bericht door RoyalFlusher » vr jun 24, 2011 10:22 pm

Heb 2 bridges binnen, en het werkt!
Joepie en zo!

Probleempje nu is dat ik geen gepaste voeding heb voor het intel-systeempje dat crossfire capable is. Ding is 450 Watt en die vindt het niet leuk als er 2 videokaarten in gefrot worden. Na een seconde of drie DC'ing houdt tie het voor gezien en moet ik het lekker zelf doen...
Moederbordje is een ouderwetse P5B-V of iets wat daar erg op lijkt want ik kan nu niet checken wat voor moederbord er precies inzet want systeempje staat nu uit...
There is no spoon.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten