127.0.0.1 download.ud.com ???

Kankeronderzoek?

Moderator: Global Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
OldButNotSoWise
Berichten: 604
Lid geworden op: za dec 18, 2004 9:55 pm
Locatie: Oss
Contacteer:

127.0.0.1 download.ud.com ???

Bericht door OldButNotSoWise » ma jan 17, 2005 11:31 pm

Op de DigiDice werkt dat dus perfect, netjes network = 100 punten.

Echter op de P4 geeft het een heel ander resultaat, de UD agent geeft aan 'backing off no network connection" en heeft/kan geen nieuwe workunit ophalen cq resultaat versturen.

Wezenlijk zit er geen verschil in beveiliging tussen beide , alleen de P4 is XP pro met SP2 en op de Digidice draait XP MCE 2005 wat eigelijk ook XP pro SP2 is :?

De Hosts bestand is bij beide indentiek omdat de één altijd een kopie is van de ander.

Iemand een idee :?

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Uhm

Bericht door Witlof » ma jan 17, 2005 11:44 pm

Is het niet stom toeval dat de netwerkconnectie weggevallen is? Ik heb wel eens gehoord dat de 100 punten niet toegekend worden maar het moet niets uitmaken voor de netwerkverbinding.

Werkt de site www.grid.org wel op die bak bv?

Gebruikersavatar
OldButNotSoWise
Berichten: 604
Lid geworden op: za dec 18, 2004 9:55 pm
Locatie: Oss
Contacteer:

Bericht door OldButNotSoWise » ma jan 17, 2005 11:59 pm

http://www.grid.org/home.htm werkt wel op die bak, ongeacht wat in de hostsfile staat.

Maar oke, zet die regel er weer in en dan maar even afwachten wat er gebeurd.

Alleen zal ik dat dan pas morgen zien omdat hij net pas is begonnen met een nieuwe WU.

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Bericht door geertjuh » di jan 18, 2005 12:02 am

hmmm heb ook een p4, geen probleem
Ik post om te posten ;-)

Gebruikersavatar
OldButNotSoWise
Berichten: 604
Lid geworden op: za dec 18, 2004 9:55 pm
Locatie: Oss
Contacteer:

Bericht door OldButNotSoWise » di jan 18, 2005 12:11 am

geertjuh schreef:hmmm heb ook een p4, geen probleem


oke ik was onduidelijk, geef het toe, beide PC's zijn uitgerust met een Pentium 4, de computernaam van de één is "Digidice" en van de andere "P4"
Het zal ook niet aan de CPU liggen, maar ik weet niet waar ik de oorzaak dan wel moet zoeken.
Op beide draait dezelfde hoststfile, virusscanner, firewall en antispy software.
Alleen draait er op de "P4" ook nog wat p2p clients, een mailserver een webserver en een FTP server.
Dat draait allemaal niet op de Digidice, die is weer voor games.
Oja op beide is MSN eruit gesloopt en draait firefox als default internetexplorer.

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

DNS

Bericht door Witlof » di jan 18, 2005 9:23 am

Draait toevallig op die mail/webserver ook een aparte DNS-server die het hele gebeuren misschien toch niet zo fijn vindt?

Gebruikersavatar
OldButNotSoWise
Berichten: 604
Lid geworden op: za dec 18, 2004 9:55 pm
Locatie: Oss
Contacteer:

Bericht door OldButNotSoWise » di jan 18, 2005 1:20 pm

Zo te zien heeft er nu wel communicatie plaatsgevonden, alleen helaas geen 100 punten maar gewoon 79, dus hier werkt het truukje niet.

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Bericht door geertjuh » di jan 18, 2005 3:08 pm

hmm vaag, mss toch nog een keer controleren op typvouten ofzo
Ik post om te posten ;-)

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

UPDATE

Bericht door Witlof » wo jan 19, 2005 10:29 pm

Zag vandaag weer iets in een reply staan wat geprobeerd kan worden:

Mobster schreef op woensdag 19 januari 2005 @ 21:05:
Helpt nou niemand die jongen even?

Staat keurig netjes in de FAQ.

C:\*windowsmap*\System32\drivers\etc
Hier vind je een aantal bestanden in de trant van 'hosts' en 'hosts.*'. Open het bestand 'hosts' in kladblok. Onder de vermelding '127.0.0.1 Localhost' zet je de vermelding '127.0.0.1 download.ud.com'. Dit zorgt voor een zo hoog mogelijke netwerkscore. Indien dit niet werkt kan je ook 0.0.0.0 download.ud.com toevoegen.

Succes :)

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Bericht door geertjuh » wo jan 19, 2005 10:50 pm

Waar z'n faq al nie goed voor kan zijn he :P
Ik post om te posten ;-)

Gebruikersavatar
OldButNotSoWise
Berichten: 604
Lid geworden op: za dec 18, 2004 9:55 pm
Locatie: Oss
Contacteer:

Bericht door OldButNotSoWise » do jan 20, 2005 2:38 am

0.0.0.0 download.ud.com _/-\o_

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Bericht door Witlof » do jan 20, 2005 8:10 am

OldButNotSoWise schreef:0.0.0.0 download.ud.com _/-\o_
:*)

Gebruikersavatar
geertjuh
Berichten: 2453
Lid geworden op: di dec 21, 2004 10:47 pm
Locatie: Den Hout
Contacteer:

Bericht door geertjuh » do jan 20, 2005 8:17 am

Witlof schreef:
OldButNotSoWise schreef:0.0.0.0 download.ud.com _/-\o_
:*)

Witlof, kan je dit ook effe in de nieuwe faq zette??? srr _/-\o_ _/-\o_ _/-\o_
Ik post om te posten ;-)

Gebruikersavatar
Witlof
Global Admin
Berichten: 44097
Lid geworden op: di jan 15, 2002 2:00 am
Locatie: Veldhoven
Contacteer:

Jep

Bericht door Witlof » do jan 20, 2005 8:20 am

Moet nog even tijd vinden om hem een beetje aan te passen en online te zetten maar wie weet gaat dat van het weekend wel lukken ;)

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast